Het zelfvertrouwen van de wereld verbeteren!

Als je het zo uitspreekt is het nogal wat en toch is dit waar de grootste franchise fitnessketen voor staat. Levens verrijken en mensen daadwerkelijk helpen om de barrières die ze zagen te overwinnen. Door het bieden van gemak en door het vormen van communities wordt invulling gegeven aan een stuk zingeving. Uitgedragen binnen alle lagen van onze franchiseorganisatie, wereldwijd. Inmiddels al vanuit meer dan 4000 locaties, in meer dan 32 landen en op 5 (binnenkort zelfs alle 7) continenten. 

Zingeving (purpose in het Engels) is één van onze vier principes. De principes en de missie van de organisatie vormen samen de visie. De term visie verwijst naar het gewenste langetermijnperspectief van een organisatie. Waar wil jij met jouw organisatie op de lange termijn staan? Wat zie je gebeuren? Wat zijn je plannen? Hoe kijk je tegen de wereld, tegen jouw markt aan? Daar heb je een fundament voor nodig, principes.

Ik noemde net 1 van de 4 pijlers. Wat zijn die andere 3 dan? We mogen ze zeker niet vergeten te noemen, want samen vormen ze een fundament:

  • Mensen
  • Winst
  • Plezier

We werken met mensen. Het is dan ook essentieel om mensen verrassend persoonlijk te benaderen. Mensen zijn geen nummers, waardeer ze voor wie ze zijn. Maar, uiteindelijk moet het rendement opleveren. En dat is zeker niet alleen financieel rendement. We spelen natuurlijk om te winnen. Dat geldt bij het verwezenlijken van persoonlijke doelen van leden, maar ook voor onze franchisenemers en ons merk. We willen stappen vooruit zetten, onze doelen verwezenlijken en ons steeds weer uitdagen nieuwe doelen te bereiken. 

Spelen, plezier maken. Dat is een factor om je werk niet meer als je werk te voelen. Zonder plezier, is het lastig om vol te houden. Ondernemen en plezier maken, als dit niet samen valt, dan is er iets grondig mis. 

Door elke dag te denken en handelen vanuit die 4 principes, in het Engels zijn het 4 P’s, zorgen we er ook voor dat onze medewerkers gemotiveerd zijn en zich kunnen focussen op de voor hen relevante activiteiten. Het zorgt als het ware voor een kader waarbinnen de medewerker weet hoe zijn of haar activiteiten bijdragen aan het grotere geheel. Het schept een toekomst, een heldere toekomst!

Jacques Amkreutz
General Manager Benelux
Anytime Fitness

Anytime Fitness
Jacques Amkreutz Jacques Amkreutz
General Manager Benelux Anytime Fitness
Bekijk ook
Stel je vraag aan Jacques Amkreutz