Franchise begeleidingstraject om franchisenemer te worden

Begeleidingstrajecten om franchisenemer te worden

U kunt kiezen uit verschillende begeleidingstrajecten om uiteindelijk uw persoonlijke doelstellingen te realiseren. Tevens verzorgen de Franchise Recruitment Consultants een uniek en inspirerend Franchise Ondernemersassessment waarbij uw kwaliteiten, ontwikkelpunten en potentie in kaart gebracht wordt.

Franchise begeleidingstraject voor de oriënterende ondernemer/starter in franchise

  • Intakegesprek om doelstellingen en wensen in kaart te brengen (gratis).
  • CV kritisch bekijken of helpen opstellen.
  • Linkedln profiel kritisch bekijken en helpen te verbeteren. Wanneer u nog geen LinkedIn profiel heeft dan helpen wij u graag op weg om deze te creëren.
  • Verdiepend franchise interview.
  • Persoonlijke ondernemersrapportage aanmaken en tussentijds bijhouden en bijwerken.
  • Ontvangst persoonlijke ondernemersrapportage met bijbehorend adviesvoorstel van aansluitende franchiseformule(s).
  • Indien gewenst brengen wij u in contact met de franchiseformules die het beste aansluiten bij uw kwaliteiten en wensen.

Franchise begeleidingstraject op maat

Indien gewenst bieden we u een franchise begeleidingstraject op maat. Tijdens een kennismakingsgesprek bepalen we in gezamenlijk overleg bepaald waar uw behoeftes en wensen liggen en welk begeleidingstraject hierbij past. Uiteindelijk gaat het er immest om dat we u helpen bij het realiseren van uw persoonlijke doelstellingen.

Het Franchise Ondernemers Assessment

Het Franchise Ondernemers Assessment is vaak een onderdeel van onze begeleidingstrajecten. Middels dit assessment stellen we uitgebreid vast wie u bent en waar u staat zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over uw eigen toekomst als ondernemer in franchise.

Wat is de waarde van een franchise begeleidingstraject?

De Franchise Recruitment Consultants bepalen franchise begeleidingstraject dat optimaal is afgestemd op uw wensen. Vervolgens ontvangt u eerlijke feedback tijdens en aan het eind van het traject, samengevat in een persoonlijke ondernemersrapportage. Dit is waardevol voor uw persoonlijke ontwikkeling als ondernemer en toont tevens aan franchiseformules aan dat u serieus en professioneel bent.

Tevens blijven de Franchise Recruitment Consultants na afronding van het begeleidingstraject graag nauw betrokken bij uw keuze voor een franchiseformule(s) en kunnen we u bijstaan tijdens de bijbehorende selectieprocedures(s) bij de gekozen franchiseorganisatie(s).

Nieuwsgierig geworden naar één van deze begeleidingstrajecten om franchisenemer te worden of zijn nog niet al uw vragen beantwoordt? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Meld je vrijblijvend aan!

Ben je al begonnen met ons Franchise Begeleidingstraject en wil je zeker weten dat je de juiste keuzes maakt? Maak je reis naar het ondernemerschap compleet met het Franchise Ondernemers Assessment. Dit assessment geeft je niet alleen inzicht in je sterke en zwakke punten, maar verhoogt ook je kansen op een succesvolle samenwerking met franchisegevers. Zet nu de stap naar een weloverwogen toekomst!