Franchise begeleidingstraject om franchisenemer te worden

Begeleidingstrajecten om franchisenemer te worden

Je kunt kiezen uit verschillende begeleidingstrajecten om uiteindelijk jouw persoonlijke doelstellingen te realiseren. Ook verzorgen de Franchise Recruitment Consultants een uniek en inspirerend Franchise Ondernemersassessment waarbij jouw kwaliteiten, ontwikkelpunten en potentie in kaart gebracht wordt.

Franchise begeleidingstraject voor de oriënterende ondernemer/starter in franchise

Het begeleidingstraject bestaat uit een aantal stappen:

  • Intakegesprek om doelstellingen en wensen in kaart te brengen (gratis).
  • Franchise Ondernemers Assessment
  • Verdiepend franchise interview.
  • Persoonlijke ondernemersrapportage aanmaken en tussentijds bijhouden en bijwerken.
    CV kritisch bekijken of helpen opstellen.
  • Linkedln profiel kritisch bekijken en helpen te verbeteren. Wanneer je nog geen LinkedIn profiel hebt dan helpen wij je graag op weg om deze te creëren.
  • Ontvangst persoonlijke ondernemersrapportage met bijbehorend adviesvoorstel van aansluitende franchiseformule(s).
  • Als je dat wenst brengen wij je in contact met de franchiseformules die het beste aansluiten bij jouw kwaliteiten en wensen.

Franchise begeleidingstraject op maat

Wanneer gewenst bieden we een franchise begeleidingstraject op maat. Tijdens een kennismakingsgesprek bepalen we in gezamenlijk overleg waar jouw behoeftes en wensen liggen en welk begeleidingstraject hierbij past. Uiteindelijk gaat het er uiteraard om dat we jou helpen bij het realiseren van je persoonlijke doelstellingen.

Wat is de waarde van een franchise begeleidingstraject?

Als onderdeel van het franchise begeleidingstraject ontvang je eerlijke feedback tijdens en aan het eind van het traject, samengevat in een persoonlijke ondernemersrapportage. Ook helpen we je een optimalise indruk te maken op franchisegevers die bij jouw ambities en vaardigheden passen. Zo is het begeleidingstraject waardevol voor je persoonlijke ontwikkeling als ondernemer en vergroot het ook de kans dat je succesvol als ondernemer aan de slag kunt bij de formule die bij je past. 

Na afronding van bovenstaande stappen in het begeleidingstraject blijven de Franchise Recruitment Consultants graag nauw betrokken bij je keuze voor een franchiseformule(s) en kunnen we je bijstaan tijdens de bijbehorende selectieprocedures(s) bij de gekozen franchiseorganisatie(s).

Nieuwsgierig geworden naar één van deze begeleidingstrajecten om franchisenemer te worden of zijn nog niet al jouw vragen beantwoordt? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.