Loop geen kandidaat mis met Franchise+

Franchisenemers werven, selecteren en helpen ontwikkelen is een uitdagende taak. Gelukkig staat Franchise+ voor u klaar. Voor minder dan de investering in 1 in-house medewerker krijgt u met Franchise+ een team franchise marketing & recruitment specialisten waardoor u geen kandidaat meer misloopt. 

In een voortdurend veranderende markt zetten we onze flexibiliteit en diepgaande kennis in om de perfecte kandidaten voor uw formule te vinden.

Onze missie

Iedereen in staat stellen succesvol te ondernemen

In lijn met onze missie ondernemen wij zodat onze cliënten iedere dag een stap dichter komen bij het professionele succes waar ze van dromen. Hierbij blijven we trouw aan onze kernwaarden:

Onze kernwaarden

  • Inspiratie
  • Resultaatgerichtheid
  • Persoonlijke betrokkenheid
  • Vooruitstrevendheid
  • Duurzame Groei

Onze oplossing: een structurele aanpak voor groei

Om op een duurzame manier de doelstellingen van franchiseformules te behalen beginnen wij altijd met het analyseren van iedere stap in het werving en selectieproces van franchisenemers en de begeleiding die daarop volgt. Dit doen we met het Franchise+ Groei Framework.

Het Franchise+ Groei Framework stelt iedere franchisegever in staat een ijzersterke groeistrategie te ontwikkelen en uit te voeren.

Het framework bestaat uit verschillende fasen en stappen die naadloos op elkaar aansluiten om franchisegevers in staat te stellen tot exponentiële groei.

Franchise+ funnel

Werving (Marketing) van franchisenemers

Onze marketingspecialisten ondersteunen bij de werving van kandidaten, oftewel de branding van uw formule en de leadgeneratie.

Selectie van franchisenemers

Onze recruiters zorgen ervoor dat alle kandidaten die zich voor uw formule melden snel en professioneel worden opgevolgd, worden gefilterd en overtuigd raken van de waarde van uw formule.

Groei van franchisenemers

Als franchisegever zijn er diverse manieren om te groeien:

  1. Nieuwe franchisenemers vinden
  2. Medewerkers te laten doorgroeien tot franchisenemer
  3. Franchisenemers ondersteunen hun omzet te laten groeien
  4. Franchisenemers laten doorgroeien naar meer vestigingen

En uiteindelijk ook door een tijdig goede opvolging te vinden voor franchisenemers die willen stoppen waardoor de vestiging blijft bestaan.

Lees verder over het laten groeien van franchisenemers

Bespreken wat we voor uw formule kunnen betekenen? Neem contact op!