Werving van franchisenemers voor Motorhome Depot

Samenwerking Franchise+ en Motorhome Depot

Motorhome Depot: “Bijna al onze franchisenemers komen via Franchise+”

“Sinds 2018 werken wij samen met Franchise+ om franchisenemers voor Motorhome Depot te werven. Op dat moment was deze Engelse formule nog maar kort actief in Nederland. Wij wilden hier ook een team van enthousiaste Motorhome Depot campermakelaars realiseren. De doelstelling was een nationale dekking van circa 16 Motorhome Depot regio campermakelaars in drie jaar. Inmiddels zijn er bij Motorhome Depot 22 regio campermakelaars, waarvan 16 franchisenemers via Franchise+ bij ons zijn aangesloten.

Wij hebben de afgelopen jaren gebruik gemaakt van verschillende mediakanalen van Franchise+. Met name de direct mailings naar de kandidaten-database en advertenties in de Franchise+ Nieuwsbrief hebben de meeste franchisenemers opgeleverd.

Bijna al onze franchisenemers zijn via Franchise+ bij Motorhome Depot terechtgekomen. Wij zijn daarom zeer tevreden over de resultaten die via Franchise+ zijn geboekt.”

Motorhome Depot: “De echt geïnteresseerde potentiële franchisenemer kijkt bij Franchise+!”

Meer informatie? Je weet ons te vinden. 

Wij helpen je graag mee met het bepalen van de optimale inzet van communicatiemiddelen en -kanalen. Samen bepalen we hoe jouw boodschap de meeste impact heeft in een overzichtelijke en uitgebreide wervingsstrategie. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat vrijblijvend hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.