Werving en selectie van franchisenemers

Werving van franchisenemers

Het succes van elke franchiseorganisatie staat of valt met de kwaliteit van de franchisenemers. Succes in werving en selectie vraagt permanente aandacht en een perfecte organisatie. Het vinden van ondernemers voor uw formule is niet altijd even makkelijk. Franchise+ heeft al vele jaren ervaring in het vinden van ondernemers en biedt u verschillende mogelijkheden waaronder:

  • artikelen en advertenties in het vakblad Franchise+
  • gerichte digitale mailings naar de kandidatendatabase
  • de online marktplaats, met advertenties op de gebieden: nieuw te openen, ter overname, personeel gezocht en onroerend goed
  • online bedrijfspresentatie
  • gerichte social media campagnes
  • online Franchise+ Nieuwsbrief

Selectie van franchisenemers

Naast het werven van franchisenemers, heeft Franchise+ ook een recruitmentteam om franchisenemers op te volgen voor de franchisegever. Door jarenlange ervaring in de franchisewereld in combinatie met de juiste kwalificaties, weet de recruitmentafdeling precies welke kwaliteiten een franchisenemer moet bezitten bij het selecteren van aspirant-franchisenemers. 

Voor meer informatie over het vinden van franchisenemers kunt u contact met ons opnemen per telefoon: 035 – 588 20 53 of per e-mail.

Ben je benieuwd hoe de aangeboden diensten van Franchise+ tot leven komen? Bekijk ons magazine, de marktplaats en meld je aan voor de nieuwsbrief om te zien hoe Franchise+ franchisenemers werft voor de franchisegevers.

Wil je zien hoe franchiseformules op onze website gepresenteerd wordt om franchisegevers te ondersteunen met de werving?