Nieuwe vestigingen voor Anytime Fitness in Nederland en België

Anytime Fitness opent deze maand meerdere nieuwe vestigingen. In Amsterdam en ook in het Belgische Stekene. Dit brengt het aantal operationele Anytime Fitness clubs in Nederland en België op 60. 

Petro Hameleers van Anytime Fitness Benelux vertelt dat de groei verder doorzet: "We hebben meerdere clubs in voorbereiding. In Nederland en in België. De verwachting is dat we dit jaar niet alleen de kaap van 60 clubs passeren, maar vrij snel ook de volgende mijlpaal van 70 Anytime Fitness clubs in de Benelux bereiken. De interesse voor ons concept is wereldwijd enorm. We zijn net terug van een meeting op het hoofdkantoor in de USA. Daar hoorden wij opnieuw hoe gestaag de groei gaat en hoe succesvol de landen en de individuele clubs zijn. Feiten die wij alleen maar kunnen onderstrepen. We zien het dagelijks terug."

Multi-club ownership

60% van de Anytime Fitness franchisenemers is multi-clubowner; zij exploiteren meerdere vestigingen. De deze maand te openen club in Amsterdam is hier een voorbeeld van, franchisenemer Ka-Kit Law is namelijk ook eigenaar van de Anytime Fitness club in Houten. En afgelopen dinsdag tekende Sergio Rasidin de overeenkomst voor zijn 2e Anytime Fitness club, die in juli geopend gaat worden in Hollandscheveld in Drenthe.

Sergio startte als Personal Trainer bij Anytime Fitness Capelle aan den IJssel en werd daarna franchisenemer. Zijn eerste Anytime Fitness club is geopend in Hoogeveen. “Nu ben ik toe aan een vervolgstap als ondernemer. Het succes, maar zeker ook het plezier rondom het runnen van mijn Anytime Fitness club in Hoogeveen hebben mij nu al laten besluiten door te groeien”, vertelt Sergio.

Momenteel zijn er wereldwijd meer dan 3500 clubs operationeel in 5 continenten, met meer dan 3 miljoen leden.