Dienstverlening

In de dienstverlening kan je alle kanten op. Het aanbod is er in allerlei soorten en maten, van makelaardijformules en uitzendbureaus tot aan telecomformules. Hieronder staat een overzicht van de franchiseformules in de dienstverlening. 

Heeft het jou altijd al leuk geleken om een dienst te leveren, waarbij jouw kennis en kunde doorslaggevend is? Lijkt het jou ook leuk om klanten centraal te stellen (klant is koning)? Dan is ondernemen in de dienstverlening wellicht iets voor jou! 

Ontwikkelingen in de Dienstverlening

De meeste groei wordt verwacht in de specialistische diensten. Dit betreft organisatieadviesbureaus, consultants, accountants en juridische dienstverleners. Ook de IT-dienstverlening groeit verder. Dit komt namelijk door de aanhoudende vraag naar IT-oplossingen, gedreven door digitalisering en innovatie. In deze sector is het een uitdaging waarbij er om creatieve en innovatieve oplossingen wordt gevraagd van dienstverleners. 

Franchisenemer in de Dienstverlening

Als jij je wilt aansluiten bij een franchiseorganisatie is het belangrijk dat je hier goed over nadenkt. Het is niet een zomaar een beslissing. Om je hierbij te helpen hebben we een checklist voor je opgesteld om de franchiseorganisatie te beoordelen. Je kan ook altijd contact opnemen met ons.

Meer weergeven