Anytime Fitness opent 100e club in de Benelux!

De fitness-franchiseketen Anytime Fitness groeit gestaag door met 100e vestiging in de Benelux.

Met 100 Anytime Fitnessclubs verspreid door de Benelux opent de 100e club in Elburg, Gelderland op 25 september a.s. 

De groei van Anytime Fitness, de grootste fitnessketen ter wereld, die in 2011 naar de Benelux kwam gaat gestaag door. In 2023 wil de franchiseketen 250 vestigingen hebben in de Benelux.

Anytime Fitness in de Benelux

Het was 2011 toen Petro Hameleers Anytime Fitness naar de Benelux haalde. Tijdens een zakenreis naar de Verenigde Staten stuitte hij per toeval op de twee enthousiaste eigenaren/oprichters van Anytime Fitness en sloot met hun een masterfranchisecontract waarmee hij het fitnessconcept naar de Benelux wist te halen. Alleen al in het eerste jaar openden er maar liefst 7 clubs. 

De grootste fitnessketen ter wereld

Met bijna 4500 clubs wereldwijd is Anytime Fitness de grootste fitnessketen ter wereld. In Japan openen alleen al maandelijks circa 25 nieuwe clubs! In de Benelux tikt de teller op 25 september de 100e club aan. Er staan er nóg ruim 10 clubs gepland in 2019 hun deuren te openen. Ook in 2020 worden er veel nieuwe Benelux-vestigingen geopend waarvoor de voorbereidingen al in volle gang zijn.

Anytime Fitnessformule

De kernwaarden van Anytime Fitness zijn verrassend persoonlijk ten opzichte van haar concurrenten. Telt een gemiddelde grote sportschool 2500 leden, een Anytime Fitnessclub telt er gemiddeld 780. Hierdoor kennen eigenaren en trainers zo goed als al hun leden. Dit zorgt voor goede persoonlijke begeleiding en gezelligheid in een niet-intimiderende omgeving. De clubs zijn goed bereikbaar en zo veelal voorzien van gratis parkeergelegenheid en daar waar concurrenten meer en meer de digitale weg inslaan en zo min mogelijk persoonlijk contact bieden is persoonlijk contact én begeleiding voor Anytime Fitness van groot belang. Begeleiding en aandacht worden erg door leden gewaardeerd. Anytime Fitness vindt het belangrijk dat haar leden terecht kunnen met vragen over hun gezondheid en de begeleiding krijgen die ze nodig hebben hun doelen te bereiken.

Convenience 

Gemak is een belangrijke pijler. Toegankelijkheid hoort daar ook bij. Anytime Fitnessclubs zijn 24/7 geopend en met één lidmaatschap kun je in alle 4500 vestigingen wereldwijd sporten. 

Ondernemerschap

Anytime Fitness Benelux is altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste franchisenemers, en met succes.

In 2019 worden er maar liefst 30 clubs geopend in Nederland en ruim 60% van de franchisenemers is eigenaar van meer dan 1 club.