Anytime Fitness opent 2 clubs op 1 dag

Afgelopen maandag openden 2 nieuwe Anytime Fitness clubs de deuren, deze vestigingen bevinden zich in Hollandscheveld en Assendelft. 

Franchisenemer Sergio Rasidin startte in 2015 met Anytime Fitness Hoogeveen-Centrum. Sergio begon ooit in Rotterdam met het geven van Personal Training en is zo in aanraking gekomen met de franchiseformule. Doordat zijn vriendin in Zuidwolde woont, heeft hij toentertijd besloten om daar naartoe te verhuizen en in deze omgeving te starten als Anytime Fitness franchisenemer. Nu 2 jaar later opent hij zijn 2e vestiging, in Hollandscheveld.

Limburger Marc Leurs, net als Sergio personal trainer, heeft in Assendelft de deuren van zijn vestiging geopend. Marc vertelt: "We gaan de komende tijd samen met onze nieuwe leden kijken naar de behoefte per individu. We passen daar onze (groeps)lessen op aan. Speciaal voor elke doelgroep stellen wij een laagdrempelig programma samen voor een optimaal resultaat. Voor de startende en oudere leden hebben we inspirerende en effectieve circuitvormen in huis." 

Over Anytime Fitness

Voor de komende maanden staan meerdere openingen gepland, zowel in Nederland als in België. Het moment van de mijlpaal van 70 Anytime Fitness clubs in de Benelux komt snel dichterbij. 

Op dit moment zijn er meer dan 3500 clubs wereldwijd, in 5 continenten. Elke dag wordt er ergens in de wereld een nieuwe club geopend en om de 3 minuten schrijft een nieuw lid zich in. Elk moment kan het 3 miljoenste lid zich inschrijven bij de franchiseformule.

Bekijk ook