Personal Fitness Nederland

Het doel

Het aantrekken van franchisenemers over heel Nederland

De missie

Een landelijke dekking realiseren voor Personal Fitness Nederland

Het franchisenemer profiel

De ondernemers van Personal Fitness Nederland zijn energiek, enthousiast en zitten vol passie

De uitdagingen

  • In de initiële fase van werving & selectie is het concept nog relatief onbekend
  • Banken zijn voorzichtig met het financieren van nieuwe ondernemingen
  • Er is een aanzienlijke toename in concurrentie bij het vinden van geschikte locaties

Over Personal Fitness Nederland

Personal Fitness Nederland is een bruisend en gepassioneerd bedrijf met een diepgewortelde liefde voor franchising. Voor iedereen die droomt van ondernemerschap en overweegt om zich aan te sluiten bij onze franchise, is Franchise+ de juiste plek. Ongeacht je doelstelling, ons team bij Franchise+ staat klaar om samen met potentiële franchisenemers de juiste beslissingen te nemen en succes te behalen in de wereld van franchising.

Onze aanpak

Onze recruiters hebben voorbereidingen getroffen voor de werving van ondernemers voor Personal Fitness Nederland. Leads werden gedurende onze samenwerking gegenereerd, zowel door Personal Fitness Nederland zelf (online en offline), als via ons uitgebreide netwerk van Franchise+ en Koelewijn en Partners. Door middel van interviews, artikelen en advertenties in het Franchise+ magazine en op de website hebben we de interesse gewekt bij potentiële kandidaat-ondernemers.

Onze recruiters hebben samen met het team van Personal Fitness Nederland bijeenkomsten georganiseerd voor potentiële franchisenemers. Daarnaast heeft Personal Fitness Nederland deelgenomen aan de Franchise+ Beurs. Dit bleek een effectieve manier om potentiële ondernemers enthousiast te maken.

Personal Fitness Nederland aan het woord

"Franchise+ heeft samen met Koelewijn & Partners een cruciale bijdrage geleverd aan de groei van Personal Fitness Nederland als professionele franchiseorganisatie”

- Jos Vermeer (Directeur Personal Fitness Nederland)

De resultaten

Deze aanpak heeft geleid tot een aanzienlijke toename in het aantal 'leads'. Onze recruiters hebben deze kandidaten opgevolgd via telefonische gesprekken en e-mailcommunicatie, en hebben selectiegesprekken met hen gevoerd. Voor geschikte kandidaten met onvoldoende financiële middelen hebben we met succes begeleiding geboden bij financieringsaanvragen via crowdfunding. Dankzij de effectieve marketing en uitgebreide ondersteuning van Franchise+ hebben de ondernemers buitengewoon veel succes behaald! Velen van hen hebben zelfs al een tweede of derde studio geopend.

In de periode van onze samenwerking hebben we een aanzienlijk aantal leads opgevolgd en zijn er bijna 55 studio's van Personal Fitness Nederland geopend.

Ook groeien zoals Personal Fitness Nederland?

Wij helpen graag bij het strategisch inzetten van communicatiemiddelen en -kanalen om potentiële franchisenemers te bereiken. Laat jouw gegevens vrijblijvend achter, en wij zullen snel contact met je opnemen.