Franchisenemer Anytime Fitness Maasbracht opent 2e locatie

Afgelopen weekend opende Anytime Fitness haar deuren in het gehucht Panheel, in de gemeente Maasgouw. Het betreft de 2e locatie van de franchisenemer Jan Peters van Anytime Fitness Maasbracht. Samen met zijn managers Martijn Birk en Sonny Idili, hebben zij nu een 2e locatie geopend in de Gemeente Maasgouw.  

“Altijd open, betaalbaar, een veilige omgeving, hygiëne en aandacht”, zo omschrijft Ronald Beks , die eigenaar is van Anytime Fitness in Neerpelt en de vorige week geopende vestiging in Lommel, de kracht van het concept.  “Leden hebben met een sleutel toegang op de momenten die hen passen”, zegt Ronald. 

Multi-club owner

Eind mei opende Anytime Fitness in Stekene. Gevolg door Anytime Fitness Lommel in juni, als 2e vestiging van de eigenaren in Neerpelt. En nu dus Panheel, als 2e locatie van de eigenaar van Anytime Fitness Maasbracht. Dat eigenaren meer dan één club hebben is niet ongewoon. "Wereldwijd is 60% van de franchisenemers multi-club owner, eigenaar van meerdere centra", vult Petro Hameleers aan. "En dat zien wij terug in de openingen. Momenteel staan diverse openingen op punt van opening. Zo opent Sergio Rasidin na zijn succesvolle centrum in Hoogeveen, spoedig ook in Hollandscheveld een club. De interesse is ook hier weer groot."
En ook in de zomer breidt Anytime Fitness Benelux uit. "We openen nieuwe clubs in onder meer Dieren en Assendelft. En ik zou het rijtje nog verder kunnen aanvullen", aldus Petro Hameleers.

Over Anytime Fitness

Op dit moment zijn er ruim 3500 clubs wereldwijd open, in 5 continenten. Elke dag wordt er ergens in de wereld een nieuwe 24/7 club geopend en om de 3 minuten schrijft een nieuw lid zich in. Elk moment kan het 3 miljoenste lid zich bij de franchiseformule melden. 

Bekijk ook