Anytime Fitness Event staat in teken van technologie

Ruim 200 mensen, bestaande uit Anytime Fitness-franchisenemers, hun teamleden, leveranciers en het team van het hoofdkantoor, kwamen samen op 31 mei en 1 juni in Eindhoven voor de jaarlijkse Anytime Fitness Benelux conferentie. Deze 4e editie stond in het teken van de rol die technologie nu en in de (nabije) toekomst speelt. Zo werd door medeoprichter Dave Mortensen de lancering van de Anytime Fitness & Workouts app aangekondigd.  

Ook Data, Business Intelligence en Artificial Intelligence kwamen aan bod, evenals hoe de franchiserelatie goed te houden. Door experts van DELOITTE en door wetenschapper Evelien Croonen werden deze onderwerpen belicht.

Dave Mortensen: "De markt in Nederland en België is er een met geweldige mensen. Petro Hameleers, master franchise voor de Benelux, kent die markt als geen ander, met bijna 30 jaar ervaring als fitnessondernemer. Hij en zijn team kennen de cultuur en de fitnessbranche. We trekken samen met hem op om hier ons businessmodel uit te voeren. Hij is een sterke ondernemer die weet wat de markt nodig heeft. Hij biedt dat dan ook. De expansie in de Benelux is erg indrukwekkend.”
In het komende Franchise+ vakblad vindt u het volledige interview met Dave Mortensen.