Franchise+ Selectie assessment voor kandidaat-franchisenemers

Het Franchise Ondernemers Assessment van Franchise+ is een cruciaal instrument in het selectieproces van potentiële franchisenemers. Dit zorgvuldig ontworpen assessment helpt Franchise+ bij het identificeren van kandidaten die niet alleen de juiste vaardigheden en ervaring hebben, maar ook de persoonlijkheidskenmerken die essentieel zijn voor succes in een franchise-onderneming. 

Het assessment biedt een gedetailleerd beeld van de sterke punten en ontwikkelingsgebieden van elke kandidaat door middel van:

  • Persoonlijkheidstesten 
  • Capaciteitentesten
  • Diepgaande interviews

Met name de DISC scan, competentietest en managementtest worden hierbij afgenomen. Dit proces stelt Franchise+ in staat om een match te maken tussen de kandidaat en de franchiseformule die het best past bij hun unieke profiel. Het resultaat is een team van franchisenemers die niet alleen gemotiveerd en gekwalificeerd zijn, maar die ook de grootste kans op succes hebben binnen hun specifieke markt en formule. Dit vergroot de kans op een langdurige en succesvolle samenwerking tussen franchisegever en franchisenemer.

Het assessmentproces is meer dan een selectiehulpmiddel; het dient ook als een ontwikkelingsplatform. Kandidaten ontvangen een persoonlijk ontwikkelingsplan, dat hen helpt om hun vaardigheden verder te verfijnen en te groeien binnen de franchise. Het persoonlijke plan kan eventueel ook mee worden genomen in het ondernemersplan. Dit plan wordt opgesteld op basis van de inzichten die verkregen zijn uit het assessment en is afgestemd op de individuele behoeften van de kandidaat.

 

DISC model

 

Elkaar in staat stellen om succesvol te ondernemen

Door het toepassen van het Franchise Ondernemers Assessment onderstreept u uw toewijding aan kwaliteit in het wervingsproces. Door potentiële franchisenemers niet alleen te selecteren op basis van wat ze nu kunnen, maar ook op basis van hun potentieel voor groei en ontwikkeling, toont u aan optimaal onderzoek te doen naar de geschiktheid van potentiële franchisenemers. Iets wat de Wet Franchise ook van franchisegevers verlangt. Daarnaast draagt dit assessment bij aan een dynamische en robuuste franchisegemeenschap, waarin iedere ondernemer binnen uw formule de ondersteuning en de middelen kan krijgen om te excelleren.

Het Franchise Ondernemers Assessment van Franchise+ biedt de ongeëvenaarde oplossing om de ideale kandidaten voor uw franchise te identificeren. Dit diepgaande assessment is meer dan alleen een evaluatie; het is een investering in de toekomst van uw bedrijf. Door de kerncompetenties, persoonlijkheidskenmerken en ontwikkelingspotentieel van kandidaten grondig te analyseren, verzekeren we dat u samenwerkt met franchisenemers die écht bijdragen aan groei en succes.

Poké Perfect Franchise+

Wilt u weten wat Franchise+ voor u kan betekenen bij het vinden van de perfecte kandidaat? Neem contact op via onderstaand formulier!