Anytime Fitness opent 4 nieuwe vestigingen in september

Elke maandag  in de maand september opent er een nieuwe Anytime Fitness club in de Benelux. “In een fitnessbranche waarbij de meeste aanbieders concurreren op prijs, onderscheidt Anytime Fitness zich door persoonlijke aandacht voor leden. Doordat mensen behoefte hebben aan persoonlijke aandacht is er ook meer behoefte aan Anytime Fitness clubs. Het openen van nieuwe fitnessclubs is niet bijzonder, maar het tempo waarmee Anytime Fitness in de Benelux groeit als franchiseorganisatie maakt het wel bijzonder. De groei wordt namelijk gevoed door gepassioneerde franchisenemers, hierdoor wordt het persoonlijke karakter van Anytime Fitness gewaarborgd”, vertelt Petro Hameleers, master franchisegever van Anytime Fitness Benelux.

De volgende Anytime Fitness clubs openen hun deuren in september: 3 september in Nijverdal, 10 september in Harlingen, 17 september in Delft en op 24 september in Kessel. De club in Kessel zal geopend worden in het nieuwe design, dit design zal wereldwijd worden doorgevoerd in alle Anytime Fitness clubs. 

Aan het einde van de maand september zijn er 81 clubs open in de Benelux. Hiermee ligt Anytime Fitness Benelux voor op schema om in 2019 minimaal 100 clubs open te hebben. In 2017 en 2018 zijn er meer dan 40 mensen die hebben besloten te gaan ondernemen met deze franchiseformule. In de loop van 2018 volgen er nog een aantal openingen.  

Bekijk ook