Anytime Fitness introduceert Remote Coaching

Anytime Fitness lanceert een nieuwe dienst: Remote Coaching. “Dé stok achter de deur die leden motiveert, enthousiasmeert én complimenteert!”, aldus een woordvoerder van de franchiseformule.

“Veel mensen weten dat ze meer moeten bewegen maar vinden er de tijd niet voor of het ontbreekt hen aan motivatie. Anytime Fitness lanceert daarom ‘Remote Coaching’. Dé stok achter de deur voor wie daar behoefte aan heeft. Met Remote Coaching heb je 3x per week contact met je coach en word je begeleid en gemotiveerd bij het doen van je oefeningen én gecomplimenteerd bij het behalen van je doelen. Zit het even tegen dan is de Remote Coach er om je te stimuleren om vol te houden of je tips te geven. Je doet het niet alleen maar samen! Remote Coaching is hét antwoord op de behoefte van leden aan meer begeleiding en motivatie bij het sporten. Het is hét alternatief voor het  werken met een personal trainer zónder de hoge kosten. Remote Coaching werkt door middel van de Anytime Fitness app. Je hebt contact met je  eigen coach via chat. Dus geen virtual assistant of chatbot”, legt een woordvoerder van de formule uit.

Masterfranchise van Anytime Fitness Benelux, Petro Hameleers, vertelt: “Gezondheid staat bij Anytime Fitness voorop. We willen dat mensen bij ons sporten om zich beter te voelen, hun gezondheid te verbeteren, te onderhouden of preventief komen sporten ter voorkoming van blessures of ouderdomskwalen. Niet alleen de oudere doelgroep heeft behoefte aan een praatje en persoonlijke begeleiding, we merken ook dat steeds meer jongeren onze clubs weten te vinden. Persoonlijk aandacht en begeleiding zijn vaak een reden om over te stappen naar Anytime Fitness. Daarnaast zijn onze clubs klein, intiem, sfeervol en niet intimiderend. Gemiddeld tellen onze clubs 850 leden. Bij veel ketens liggen deze aantallen rond de 2500. Sport je bij een vaste club dan kom je regelmatig dezelfde leden tegen en word je al snel herkend door het personeel van de club. Iets dat voor veel leden als zeer waardevol wordt ervaren. Veel clubs in de Benelux hebben ook een fysiotherapiepraktijk in huis.”

Bekijk ook