New York Pizza

Het verschil zit 'm in de smaak en bij New York Pizza proef je dat meteen. Het hele concept van de grootste pizzaketen van Nederland is opgebouwd rondom goede smaak, kwaliteit en service. Een ijzersterke en bewezen formule, wat te merken is aan de constante groei van de keten!

Wil je graag voor jezelf beginnen en vind je het leuk om met een bewezen concept aan de slag te gaan? Wil je een eigen bedrijf, maar vind je het fijn als er een grotere organisatie is, waar je terecht kunt voor advies? Dan is franchisen bij New York Pizza écht iets voor jou! Waar meer dan 35.000 mensen wonen, kan met succes een New York Pizza Delivery vestiging worden geëxploiteerd.

Heb jij het in je?

Bij New York Pizza zijn we altijd op zoek naar enthousiaste ondernemers die net dat stapje extra zetten. Die niet alleen de opleiding met glans doorstaan en dus weten hoe je een goeie pizza bakt, en een bedrijf runt, maar ook oog hebben voor detail. Die kunnen managen en ervoor zorgen dat onze prachtige pizza's goed tot z'n recht komen.

New York Pizza heeft mogelijkheden op een groot aantal locaties, in alle delen van het land. Interesse? Neem contact op met Cindy Smit, Franchise Recruiter New York Pizza 020- 347 38 80. Mailen kan natuurlijk ook naar franchise@newyorkpizza.nl.

Kijk op www.NewYorkPizza.nl en vraag informatie aan over onze formule. Wij willen je graag leren kennen!

 

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
1993
Aantal vestigingen
166
Waarvan franchise
166
Entreegeld
€ 10.000
Jaarlijkse fee
6,5%
Totale investering
€ 180.000
Eigen vermogen
€ 40.000
NFV lid
Ja