Feestelijke Opening van New York Pizza Sint Willebrord

New York Pizza, het iconische Nederlandse pizzabedrijf, staat op het punt om een nieuwe mijlpaal te vieren.

Dit jaar bestaat het bedrijf maar liefst 30 jaar, vorige week maandag opende New York Pizza met trots zijn nieuwste vestiging in Sint Willebrord, winkel nummer 278. Deze opening luidt de start in van het drukste kwartaal ooit van New York Pizza met meer dan 20 winkel openingen. 

30 Jaar New York Pizza: Een Historie van Succes

Al drie decennia lang heeft New York Pizza de harten van pizza-liefhebbers in Nederland veroverd. Wat begon als een bescheiden pizzeria in Amsterdam in 1993, is uitgegroeid tot een landelijke keten met meer dan 275 vestigingen in Nederland. Het succes van New York Pizza is te danken aan de constante toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid.

Nieuwe Opening in Sint Willebrord

De nieuwste toevoeging aan de New York Pizza-familie is gevestigd in Sint Willebrord, winkel nummer 278. Dit prachtige nieuwe restaurant biedt inwoners van Sint Willebrord en omliggende gebieden de kans om te genieten van de heerlijke smaken waar New York Pizza om bekend staat. Of je nu kiest voor een margherita, een pepperoni, of een van de vele andere smaakvolle opties, ze worden snel en heet aan huis bezorgd.

Meer over de franchiseformule van New York Pizza

New York Pizza is een begrip in de Nederlandse fastfood sector. Al sinds de start in 1993 zijn zij innovatief, vooruitstrevend en ambitieus! Ooit als eerste begonnen met slice-vestigingen in de drukke winkelstraten, later groot geworden met hun delivery en take-away concept. De komende jaren groeien zij met nog eens 80(!) locaties. Sluit jij je ook aan bij hun geweldige netwerk van ondernemers?