Openingstrein New York Pizza reist door: 282ste winkel geopend in Leerdam

New York Pizza heeft maandag 30 oktober zijn 282ste winkel geopend in Leerdam. Deze nieuwe vestiging is een toevoeging aan het snelgroeiende netwerk van New York Pizza-filialen en biedt inwoners van Leerdam en omliggende gebieden nu de mogelijkheid om te genieten van de pizza’s van New York Pizza.

Mike van der Lugt is de franchisenemer van New York Pizza Leerdam en een inspirerend voorbeeld van ondernemerschap en succes bij New York Pizza. Het opzetten van een tweede vestiging binnen 1,5 jaar na de opening van zijn eerste in Schoonhoven. Dit laat zien dat hard werken loont, wat hem in staat heeft gesteld om snel uit te breiden. Het opbouwen van een succesvolle onderneming vereist inderdaad toewijding, en een goed begrip van de markt en de behoeften van de klanten.

Dit verhaal toont aan dat ondernemers met de juiste drive en de juiste aanpak kunnen groeien en meer locaties kunnen openen binnen een franchise zoals New York Pizza.

De opening van de 282ste winkel in Leerdam is weer een stap richting de 300ste winkel in Nederland. New York Pizza heeft grootse plannen voor verdere uitbreiding in Nederland, met meer dan 15 geplande openingen in de laatste twee maanden van dit jaar. Dit betekent dat nog meer steden en dorpen kunnen genieten van de smaken en bezorging van New York Pizza.

De exacte locaties blijven nog een verassing. Houd de website goed in de gaten wie weet kan je met kerst ook wel bij jou in de buurt een pizza bestellen.

Interesse in franchisen bij New York Pizza?

Lees dan meer!