New York Pizza opent 150e vestiging en onthult nieuw logo

Vorige week maandag opende New York Pizza haar 150e vestiging, deze bevindt zich aan de Europalaan in Almere Poort. Franchisenemer Mohamed Bejjati vertelt enthousiast: “De eerste week was fantastisch! Door goede inzet van de marketing en de betrokkenheid vanuit heel New York Pizza, hebben we alle verwachtingen overtroffen.”

Mohamed is al 14 jaar franchisenemer van New York Pizza en ziet de organisatie en het merk New York Pizza de laatste jaren flink groeien: “Het bedrijf en merk New York Pizza groeit, het wordt drukker in de winkels en de bekendheid van New York Pizza stijgt flink in Nederland.”

Nieuw logo

Op 1 juni heeft New York Pizza haar nieuwe logo bekend gemaakt. Dit is de grootste verandering in het logo sinds 1993, het jaar van de oprichting van het merk. 

“Het nieuwe logo is krachtiger, stoerder, maar ook meer herkenbaar en is de basis van een nieuwe huisstijl. Het merk staat dan ook aan de vooravond van een grote re-branding. We zijn met dit nieuwe logo en nieuwe stijl helemaal klaar voor de toekomst”, aldus Philippe Vorst, oprichter en eigenaar van de franchiseformule.

New York Pizza
Bekijk ook