New York Pizza opent een nieuwe vestiging Amsterdam Delflandplein

New York Pizza heeft maandag op 20 juli er een spiksplinternieuwe vestiging bijgekregen in Amsterdam aan het Delflandplein. Met de deze vestiging opent New York Pizza haar 215e winkel!

Franchisenemer Abanob Habeb heeft er, samen met zijn broer Pushawi Habeb, zin in om aan deze mooie uitdaging te beginnen. “Het kriebelde al heel lang in ons om te gaan ondernemen en het was alleen een kwestie van tijd. Wij geloven in dit concept en al helemaal in de buurt waarin we vroeger opgegroeid zijn. Delflandplein is zo aan het veranderen het wordt een heel nieuw centrum waar jong, oud, studenten, kantoorpersoneel maar ook expats komen en daar mag een lekkere pizza zeker niet ontbreken!“

Meer dan alleen pizza

New York Pizza biedt meer dan alleen pizza. Ook op het Delflandplein. “Klanten kunnen bij ons terecht voor onder meer salades, hamburgers, pasta’s en desserts. En vegan pizza’s! Al onze pizza’s zijn 100% natuurlijk, dus vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Pizza’s kunnen afgehaald worden, maar nog makkelijker is natuurlijk om ze te laten bezorgen”, zegt Abanob Habeb. Het  nieuwe New York Pizza filiaal bevindt zich aan het Delflandplein 188.

Bekijk ook