Nieuwe opening voor New York Pizza in Oisterwijk

Kian Alai is sinds maandag 16 maart de trotse franchisenemer van de New York Pizza-vestiging in Oisterwijk. De vestiging ligt aan de Gemullehoekenweg 17 a. Ondanks de corona-crisis is de vestiging toch geopend, weliswaar zonder de bijbehorende feestelijkheden. “De start is wel wat moeizaam verlopen in deze tijden”, aldus Kian. Toch ben ik redelijk tevreden over hoe het nu is gegaan, en dat zonder al te veel marketing-acties.

Over Kian Alai

Kian is 46 jaar en woont in Den Bosch. Hij kwam met New York Pizza in aanraking via het internet en was meteen enthousiast, omdat de formule bij zijn visie op ondernemen past. Daarom heeft Kian ook geen andere formule overwogen. Kian: “Juist in deze crisis is het fijn om een sterke franchiseorganisatie als New York Pizza achter je te hebben staan, ze hebben me vanaf het begin tot het openen van mijn vestiging totale begeleiding en ondersteuning geboden.” 

Tips van Kian voor aspirant-franchisenemers

“Houd vast aan je doel en blijf positief. Het is ook belangrijk om vooraf jezelf goed te informeren over de formule waarmee je in zee wilt gaan, ook door veel te  praten veel met je toekomstige collega’s over wat hun ervaringen zijn/waren. En als laatste: Werk hard.”

Met zijn team van 16 personeelsleden zijn ze er helemaal klaar voor om te gaan knallen in en rondom Oisterwijk.