De eerste opening van 2024 voor New York Pizza

De groei van New York Pizza in 2024 begon met de opening van de New York Pizza op de Burgemeester Baumannlaan 165a in Rotterdam. 

Een mooie start van 2024, mogelijk gemaakt door de gedreven ondernemer Denis Azapovic. Na de succesvolle overname van New York Pizza in Nieuwe Kerk aan de IJssel kan hij nu zijn tweede vestiging gaan exploiteren.
 

Bekijk hier de hoogtepunten van de feestelijke opening:

Denis Azapovic bewijst opnieuw zijn toewijding het ondernemen bij New York Pizza. Met de opening van deze nieuwe locatie op de Burgemeester Baumannlaan wordt het serviceniveau van New York Pizza in Rotterdam verbeterd. Doordat door de extra winkel de rayons kleiner worden, kunnen de bezorgtijden verkort worden vanuit de verschillende winkels in Rotterdam.

De opening op 16 januari was een gezellig evenement, bijgewoond door lokale bewoners en fans van New York Pizza. De video biedt een mooie terug blik op de opening en de momenten die werden gedeeld tijdens deze feestelijke dag. Denis Azapovic en het team zijn verheugd om hun passie voor perfecte pizza's te delen met de inwoners in Rotterdams vanuit de nieuwe winkel.

Ben je gedreven door ondernemerschap en heb je een passie voor kwaliteit en service? Word franchisenemer bij New York Pizza!