22-jarige New York Pizza-franchisenemer heeft 3 vestigingen

Franchisenemer Brian Paltan is op zijn 19e gestart als franchisenemer bij New York Pizza. Binnen 2,5 jaar heeft hij naast New York Pizza Hellevoetsluis (geopend in maart 2016), New York Pizza Papendrecht (geopend in maart 2017) precies een jaar later in maart 2018 zijn 3e winkel geopend in Maassluis, op 22-jarige leeftijd.
“Brian heeft door zijn mega inzet en ondernemende persoonlijkheid dit imperium samen met zijn vader opgebouwd. Zijn jongensdroom is hij aan het waarmaken en met Brian hebben wij een top ondernemer in huis”, vertelt een woordvoerder van de franchiseformule. 

New York Pizza Zeewolde 

Franchisenemer Rick Vrakking is nu ruim 1 jaar ondernemer bij New York Pizza in Dronten en heeft deze zo goed op de kaart gezet dat hij klaar was voor een nieuwe stap in Flevoland. Op 26 maart heeft hij zijn vestiging in Zeewolde geopend.|

“7 maanden geleden ben ik in gesprek gegaan met Rick. We hebben zijn doelen besproken. Zeewolde was zijn volgende droom, echter moesten we eerst Dronten qua resultaat beter zien te krijgen en operationeel zelfstandig maken. Door ook de consultant hierbij te betrekken hebben we Dronten financieel gezonder en operationeel gezien efficiënter gemaakt, waardoor Rick genoeg eigen vermogen had om deze nieuwe stap te kunnen zetten enerzijds en zijn winkel zelfstandig kon laten draaien anderzijds. Een mooi traject waar we bijzonder trots op zijn, met uiteindelijk een nieuwe vestiging in Zeewolde als resultaat”, vertelt William Witvoet, franchise recruiter bij New York Pizza. 

Rick is opgegroeid in Zeewolde en kent de buurt. “New York Pizza wil graag samen met ‘local hero’s’ aan de slag voor het beste resultaat van de onderneming, wat ook hier het geval is. Een ondernemer die de buurt en de lokale mensen kent, zorgt voor meer bekendheid en directe aansluiting bij de lokale bevolking”, legt William uit. 
Op de foto: Rick Vrakking en zijn team

Bekijk ook