Papa Johns lanceert vegan pizza’s

In navolging van Domino’s Pizza en New York Pizza lanceert Papa John’s nu ook vegan pizza’s in Nederland. In Engeland werden vegan Pizza’s door Papa John’s al sinds het begin van het jaar aangeboden, waarna nu vanwege het succes Nederland volgt. 

Papa John’s is toegewijd om BETERE INGREDIËNTEN, BETERE PIZZA te leveren en zijn verheugd om het menu uit te breiden, zodat mensen met plantaardige diëten of dieetbeperkingen er ook van kunnen genieten. 

In Nederland biedt Papa John’s in eerste instantie drie vegan pizza’s aan: ‘Sheese & Tomato’, ‘Hot Pepper Passion’ en de ‘Garden Party’. Deze pizza’s worden gegarneerd met zuivelvrije kaas, genaamd ‘Sheese’. 

Domino’s Pizza en New York Pizza hebben in Nederland tijdens het eerste half jaar van 2018 beiden reeds drie veganistische pizza’s aan het menu toegevoegd. De van origine Amerikaanse formule Papa John’s heeft wereldwijd meer dan 5.000 vestigingen en heeft er in Engeland al meer dan 400. Voor Papa John's reden om eerst de resultaten in Engeland af te wachten alvorens vegan Pizza's in Nederland te introduceren.