Anytime Fitness

Anytime Fitness in de Benelux: de gezondste franchiseformule die balans geeft tussen werk en privé.

Vanuit Amerika is Anytime Fitness in de Benelux geland. De franchisegever voor Anytime Fitness Benelux, Petro Hameleers, wilde explosief gaan groeien en dat is hem gelukt want inmiddels zijn er meer dan 65 clubs geopend. Petro Hameleers heeft ondertussen in België en Nederland 8 eigen clubs en hij heeft de ambitie om binnen nu en 10 jaar door te groeien naar 150+ Anytime Fitness clubs in de Benelux.

In 2002 bedachten twee ervaren Amerikaanse ondernemers uit de fitnessbranche het concept van Anytime Fitness, waar ‘convenience’ centraal staat: dichtbij de klant, 24 uur per dag kunnen sporten en dat het hele jaar door. Op dit moment zijn er meer dan 3750 clubs wereldwijd open. Elke dag wordt er ergens in de wereld een nieuwe Anytime Fitness locatie geopend en om de drie minuten schrijft een nieuw lid zich in. Wereldwijd zijn er op dit moment meer dan 3 miljoen leden en dat in vijf continenten, verdeeld over 30 landen.

Het concept is continu in ontwikkeling en is daarmee een echte voorloper in de markt. De formule is gebaseerd op de 4P’s People, Profit, Purpose en Play. Als Anytime Fitness franchisenemer bied je de mensen in de omgeving een healthier place dicht bij huis, waar je samen met jouw team jouw leden actief coacht naar de persoonlijke doelen toe.

In 2016 stond Anytime Fitness voor het tweede jaar op rij op nummer 1 in de jaarlijkse lijst met Top Global Franchises van Entrepreneur Magazine. Dat dankt het concept aan de positie als financieel stabiele, grootste en snelst groeiende keten van franchise fitness clubs ter wereld. 

Anytime Fitness

Investeren in een groeisector met beperkt risico?

Het Anytime Fitness concept leent zich perfect voor multi-ondernemerschap. Dit bewijst zich in de praktijk telkens weer. Niet voor niets is wereldwijd 60% van Anytime Fitness franchisenemers multi-clubowner; een tendens die ook in Nederland en België steeds meer te zien is. Het Anytime Fitness concept is ook een ideale formule voor ondernemers met bedrijven in andere sectoren zoals detailhandel. Zij ervaren dat de Anytime Fitness formule hiermee uitstekend te combineren is en een aanvulling vormt die goed rendement op de investering geeft.

Lees hier meer over!

Anytime Fitness

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière?

Je zoekt een nieuwe uitdaging en wilt resultaten boeken. Voor jezelf. Je hebt een succesvol trackrecord in het bedrijfsleven, maar zit niet meer op je plaats. Je wilt jouw hart volgen. Iets doen wat je echt leuk vindt. Een volgende stap zetten. En daar een goede boterham mee verdienen. Dat komt goed uit, want wij willen ook graag dat jij succesvol bent. Maak daarom nu kennis met de Anytime Fitness formule. 

Lees hier meer over!

Anytime Fitness

Wil jij met jouw eigen bedrijf levens verrijken?

Je hebt passie voor het omgaan met mensen, sport en gezondheid. Je zoekt mogelijk een nieuwe uitdaging en wilt geld gaan verdienen. Als Anytime Fitness eigenaar ben je in staat om de levens van jouw leden te verrijken door middel van een actieve en gezonde levensstijl. Als lokale expert op het gebied van bewegen en gezondheidsverbetering neemt jouw Anytime Fitness club een voorname plaats in de gemeenschap in. Je biedt zo een healthier place aan de omgeving en zorgt voor de actieve coaching naar de persoonlijke doelen van de leden. 

Lees hier meer over!

Onderneem’t
Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2003
Aantal vestigingen
3700
Waarvan franchise
3700
Entreegeld
€ 34.995
Jaarlijkse fee
€ 12.876
Totale investering
€ 325.000
Eigen vermogen
€ 100.000
NFV lid
Ja