fit20 verwacht te starten in Duitsland en Frankrijk

fit20, de Nederlandse franchiseketen van boutique fitnessstudio’s, groeit door. De franchiseformule opent in september 4 nieuwe vestigingen. Walter Vendel, directeur van de keten, vertelt: “Met deze 4 vestigingen in Leeuwarden, Raalte, Haarlem centrum en Scherpenzeel zet de groei in Nederland goed door. Er zijn dan 130+ locaties open. We verwachten dit jaar ook in Duitsland en Frankrijk van start te gaan.”

“In 20 minuten tijd per week fit worden en blijven, zonder omkleden en zonder te zweten; het ideaal voor veel mensen met een drukke agenda of geen sportliefhebbers. fit20 biedt een individueel programma onder leiding van een personal trainer. Mensen vinden die persoonlijke aandacht noodzakelijk. Die afspraak elke week in je agenda is een stok achter de deur en maakt het voor iedereen haalbaar om vol te houden. Starten is goed, maar volhouden is de basis voor lange termijn resultaat”, aldus Vendel.

“Een fitter en gezonder leven is ook relevant voor bedrijven. Preventie van burn-out, ziekteverzuim verlaging en gezond de pensioen leeftijd bereiken is top of mind in onze tijd van vergrijzing. Vooruitstrevende bedrijven als Siemens, Randstad en Ahold hebben voor een in-company fit20 studio gekozen. Personeel traint 1 keer per week 20 minuten onder werktijd. Dit werkt”, legt Vendel uit. 

Bekijk ook