Adviesraad Franchise+ Beurs

De Adviesraad van de Franchise+ Beurs bestaat uit exposanten en heeft als doel het perspectief van de deelnemers te integreren in de planning van het evenement. Samenwerking en inbreng vanuit deze ervaren groep garanderen een evenement dat succesvol is voor alle betrokkenen!

 • Peter Plantenga - AnyTyme

  "De beurs is een onmisbaar platform voor elke franchisegever. Het biedt de kans om de dynamiek van franchising in Nederland te ervaren en er actief deel van uit te maken. De interactie met gelijkgestemde ondernemers en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden binnen de franchisebranche is ongekend waardevol voor AnyTyme."


 • Kim Brouns - Anytime Fitness

  “Evenementen van Franchise+ zijn altijd goed geregeld, de sfeer is altijd goed en we spreken altijd een hoop mensen die interesse hebben in Anytime Fitness. Wij zijn er dus de komende Franchise+ beurs zéker bij."


 • Marjella le Blanc - fit20

  "Het team van Franchise+ luistert goed naar de wensen van franchisegevers en weet goed in te spelen op de behoeften van aspirant-franchisenemers".


 • Wout Hooghiemstra - De Pizzabakkers

  "Deze beurs biedt ons een mooie kans om De Pizzabakkers te presenteren aan een breed publiek van potentiële ondernemers. De laagdrempelige manier van in contact komen op de beurs geeft de mogelijkheid om langdurige zakelijke relaties met de juiste ondernemers op te bouwen. Als je serieus nadenkt over het starten met (franchise)ondernemen, is deze beurs een evenement dat je niet mag missen.”


 • Phylicia Snijders - Olympia Uitzendbureau

  "Als nieuwkomer bij deze beurs ben ik onder de indruk van de mogelijkheden die het biedt. Het is een platform om te leren van gevestigde franchisegevers en tegelijkertijd onze eigen unieke visie te delen en elkaar en de werving te versterken. Dit is van belang in de verdere uitbreiding van Olympia als franchiseonderneming."