fit20 zoekt franchiseondernemer in Rijssen

De effectiviteit van de fit20 training is wetenschappelijk onderbouwd, en de keten heeft al ongeveer 115 vestigingen in Nederland en breidt ook internationaal uit. Echter, Rijssen moet nog kennismaken met dit concept!

Gezond en sterk Rijssen

Majella Le Blanc, recruiter bij fit20, deelt mee: “Voel je een passie voor fitness en gezondheid? Droom je ervan om een eigen onderneming te starten en maakt het je gelukkig om bij te dragen aan een gezonder en sterker Rijssen? Dan zijn we op zoek naar jou!”

Enthousiasme bij de huidige franchiseondernemers

De ondernemers binnen fit20 zijn uiterst positief! Ze delen ervaringen zoals: “Ondernemen met fit20 vergt inzet, zoals bij alles wat waardevol is. Maar het brengt me dagelijks vrijheid en tevredenheid.” En: “Het is geweldig om een positieve impact op het leven van je klanten te hebben! Klantvriendelijkheid en service zit in mijn natuur. Wanneer een klant voor de honderdste keer komt, zegt dat veel. Dat maakt me erg gelukkig!” Een andere ondernemer voegt toe: “fit20 was mijn springplank naar echt ondernemerschap. Naar mijn mening is fit20 precies wat Rijssen nodig heeft! Het grootste compliment is dat klanten blijven terugkomen, sommigen al jarenlang. Ik beheer nu drie studio’s.”

De voordelen van het fit20 ondernemerschap

  • Een prachtige locatie in Rijssen wacht op iemand die daar het ondernemerschap wil omarmen
  • Een aantrekkelijk verdienmodel met een stabiel inkomen gebaseerd op lidmaatschappen
  • Uitgebreide ondersteuning op alle fronten van het ondernemerschap voor het succesvol runnen van je studio.
  • Toegang tot de fit20 Academy voor expertise en opleidingen. “Nieuwe ondernemers ontvangen een grondige opleiding, deels online en deels in persoon bij ons hoofdkantoor in Hattem,” vertelt Majella Le Blanc.

Over fit20

Velen hebben het al ontdekt: fit20 staat bekend als een revolutionaire fitnessaanpak! Deze Nederlandse franchiseketen wordt gezien als een baanbrekende verandering in de fitnessindustrie. Met slechts één sessie van 20 minuten per week, zonder dat je je hoeft om te kleden, kun je een aanzienlijke verbetering in je kracht en conditie ervaren. Voor velen betekent fit20 een transformatief moment in hun leven. De methode is gebaseerd op hoge intensiteit trainingen die kort maar zeer krachtig zijn.

Informatie

Wie geïnteresseerd is in het worden van een fit20 franchiseondernemer in Rijssen kan vrijblijvend informatie aanvragen via onderstaande knop!