Nieuwe vestiging voor fit20 in Heemskerk

Resultaatgericht trainen in je dagelijkse kleding

Personal trainer en ondernemer Willem van Brouwershaven heeft zijn vierde fit20-vestiging, aan de Helmlaan 21 in Heemskerk geopend. Voor iedereen die fit wil worden én blijven is fit20 een effectieve en efficiënte oplossing. De fit20-formule bestaat uit een intensieve personal training van 20 minuten per week. Het concept past bij mensen die weinig tijd of geen zin hebben om iets aan fitness te doen. Ook sporters die hun prestaties willen verbeteren kunnen fit20 integreren in hun trainingsprogramma. Sinds de oprichting in 2009 trainen al meer dan 16.000 mensen, in acht landen, volgens de fit20-methode. fit20 Heemskerk is de 143e fit20-vestiging.
 
De fit20-training is op afspraak en altijd onder persoonlijke begeleiding. De trainingsmethode zorgt voor een sterke prikkel op de spieren waardoor – binnen de herstelperiode tussen twee trainingen – het hele lichaam fitter wordt.

Willem van Brouwershaven: “fit20-klanten trainen in hun eigen tempo en op hun eigen niveau. Tijdens de wekelijkse workout bieden we een sportoplossing die bij de klant past én haalbaar is. fit20 is geschikt voor mensen die niet naar de sportschool willen of weinig tijd hebben, maar ook zien we topsporters, cabaretiers en muzikanten die regelmatig optreden en fit willen blijven. De training focust op alle spiergroepen, er is geen afleiding van spiegels of harde muziek en alle apparaten worden op de klant ingesteld.”