fit20

Kort maar krachtig!

fit20 is een innovatieve en unieke fitness methode. Doorgaans wordt fitness gezien als iets waar we ons toch op zijn minst een paar uur per week voor in het zweet moeten werken. fit20 laat zien dat dit ook anders kan. Bij fit20 train je namelijk maar 20 minuten per week. Je transpireert niet of nauwelijks omdat je in een koele ruimte traint. Omkleden is daarom niet nodig. Je hoeft geen cardio te doen. En je hebt snel en frequent ongelooflijk goed resultaat. 

Iedereen die één fit20 oefening doet voelt meteen dat het wat met je doet. Het is intensief...bij fit20 werk je 20 minuten op de top van je kunnen. Om dat veilig te doen, train je één-op-één met personal trainer en op top apparatuur. De klant hoeft zelf niets in te stellen of te bepalen welke oefening hij/zij gaat doen en concentreert zich dus alleen maar op de oefening en de inspanning. Om deze focus te behouden, vind je daarom ook geen muziek of andere afleiding bij fit20, maar een rustige, mooie en  prettige ruimte waar met aandacht wordt getraind.

De fit20 methode is verankerd in onderzoek, praktijkervaring en gevalideerd door resultaat. Het uitgangspunt van fit20 is dat spieren voldoende prikkel nodig hebben om sterker te worden. Daar is een uitgekiend aantal herhalingen voor nodig, een goede techniek en voldoende weerstand. Het gewicht waarmee men traint is hierdoor zwaarder en er zijn een stuk minder herhalingen. De fit20 training is intensiever dan men gewend is, maar de duur is een veel korter. De personal trainer zorgt ervoor dat de oefeningen goed worden uitgevoerd en helpt de klant door de lastige trainingsmomenten heen. De vast afspraak werkt als een positieve stok achter de deur. 

Na de sterke trainingsprikkel worden de spieren en het hele lichaam tijdens de rustperiode sterker. De optimale frequentie van deze stevige trainingsprikkel en herstel is één keer per week trainen, en de rest van de week rust. Zo wordt 20 minuten trainen per week eigenlijk heel gewoon. Dat geeft de klant meer tijd, ruimte en energie om aan werk, gezin of plezier te besteden! 

Op www.startenbijfit20.nl vind je meer informatie als je ondernemer bij fit20 wilt worden. 

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2009
Aantal vestigingen
121
Waarvan franchise
107
Entreegeld
€ 7.500
Jaarlijkse fee
12%
Totale investering
€ 75.000
Eigen vermogen
€ 17.500
NFV lid
Ja