Nieuwe vestiging fit20 opent in Vlissingen

Personal trainer en ondernemer Rob Knegtel opent op 11 november de 138e fit20 studio aan de Badhuisstraat in Vlissingen. Personal trainer Rob Knegtel vertelt: ”Het hele idee van fit20 spreekt me aan; het is ongecompliceerd; klanten weten waar ze aan toe zijn. Je hoeft je niet om te kleden, niet te wachten tot een apparaat vrij is en je hebt altijd een vaste afspraak bij dezelfde trainer die je stimuleert en zorgt dat je de oefeningen goed doet. Trainen volgens de fit20 methode past heel erg bij deze tijd waarin niemand tijd heeft en toch fit en gezond wil blijven. We moeten allemaal langer werken en dan helpt fit20 om gezond en fit oud te worden. En 20 minuten per week is goed op te brengen. Dat gun ik iedereen!” 

fit20 formule

Op speciale custommade fitnessapparaten worden de grote spiergroepen wekelijks in 20 minuten getraind. De training vindt plaats in een kleinschalige studio en is ’hoogintensief’. Dit houdt in dat de spiergroepen in korte tijd zwaar worden belast en tot het uiterste worden gedreven, op een veilige manier. Deze wekelijkse prikkel zorgt ervoor dat je spieren versterken en je conditie verbetert. Er wordt met focus getraind, één-op-één of als duo, zonder afleiding van (harde) muziek of spiegels. De ruimte is gekoeld op 17 graden waardoor klanten niet of nauwelijks transpireren en sportkleding of naderhand douchen niet nodig zijn.

Knegtel: “In 20 minuten per week train je jezelf intensief; de oefeningen zijn een goede basis om jezelf te verstevigen en te werken aan je gezondheid. Cliënten van fit20 merken al snel dat ze fitter, sterker en soepeler zijn en meer spierkracht hebben waardoor lage rugklachten – een bekend euvel van deze tijd – verminderen en verdwijnen. De fit20 methode is een toegankelijke en efficiënte manier om aan je fitheid te werken; we geven onze klanten een optimale trainingsprikkel, letten op houding, techniek en ademhaling en die stok achter de deur werkt goed. Ik vind het heel bijzonder dat je je in zo weinig tijd zo fit kunt voelen. Maar doen is geloven, dus we dagen de mensen in Vlissingen uit om een keer te komen proeftrainen.”

Bekijk ook