Mijlpaal voor fit20

Personal Trainer Job Ziedses des Plantes opent op 1 maart de deuren van zijn fit20 studio aan de Utrechtseweg in Zeist. Dit is de 70e vestiging van de franchiseformule.

“Als fysiotherapeut werkte ik voornamelijk op curatieve wijze met mijn patiënten. Met de fit20 methode werk ik voornamelijk op preventieve wijze. Dat houdt in dat je, met de fit20 methode, efficiënt werkt aan het optimaliseren van het lichaam en eventuele klachten kan voorkomen”, vertelt Job Ziedses des Plantes. "Ik ben zelf een fanatieke sporter, voorheen als hockeyer, nu als golfer. Ik merk dat de fit20 methode een bijdrage levert aan het doorbreken van functionele trainingsplafonds. Hierdoor ben ik erg te spreken over de resultaten die ik met fit20 bereikt heb. Als fysiotherapeut kan ik zeggen dat fit20 voor iedereen haalbaar is en dat er zichtbaar resultaat wordt geboekt.” 

Ziedses des Plantes kijkt uit naar het runnen van zijn eigen bedrijf. “Volgens mij zit het ondernemerschap mij in het bloed; ik denk graag mee met de richting en praktische oplossingen in een organisatie. Nu kan ik dat doen voor mijn eigen bedrijf. Fit20 helpt bij het opstarten en er staat al een formule die succesvol is en past bij mijn overtuiging. Dat neemt een stukje zorg weg, waardoor ik me volledig kan focussen op mijn klanten.”

Bekijk ook