Doorlopend succes voor fit20

Een ding is zeker bij fit20 zitten zij niet stil zowel de sporters als de ondernemers. Er staan alweer drie nieuw te openen vestigingen op de planning in september.

Ondernemers David Kuperus en Lisette Vos openen 2 september een vestiging aan de Prinsenstraat in Dalfsen. Arrold en Esther-Mirjam Witteveen sluiten daarbij aan op 2 September en zullen de vestiging aan De Oude IJssel te Dronten openen. En een dag later 3 september opent onderneemster Chenine Pals de deuren van haar studio in het souterrain van Vrijlandstraat in Middelburg.

fit20 blijft aan de weg timmeren met nu al meer dan 16.000 leden die sporten volgens de fit20 methode sinds de oprichting in 2009.

Voor iedereen die  fit wil worden én blijven is fit20 een effectieve en efficiënte oplossing. De fit20 formule bestaat uit een intensieve personal training van 20 minuten per week. Het concept past bij mensen die weinig tijd of geen zin hebben om iets aan fitness te doen. Ook sporters die hun prestaties willen verbeteren kunnen fit20 integreren in hun trainingsprogramma.

Wil jij ook een eigen fit20 studio starten? Kom kennismaken met fit20! op 3 september. Meld je hier aan of vraag direct meer informatie aan!

fit20