fit20 Deventer krijgt nieuwe eigenaar

Fit worden in slechts 20 minuten per week. Veel mensen doen dat alweer 12 jaar bij fit20 Deventer. Bij fit20 trainen beoefenaars slechts 20 minuten per week, op afspraak, onder begeleiding van een speciaal opgeleide fit20 trainer.

Nieuwe Eigenaar van fit20 Studio Deventer: Bart van der Meer

De fit20 studio aan de Gotlandstraat 9A krijgt per 1 juni een nieuwe eigenaar, Bart van der Meer. Bart was al lange tijd bezig met persoonlijke ontwikkeling en high intensity oefeningen.

De Kenmerken van fit20

fit20 heeft een aantal bijzondere kenmerken. De intensieve vorm van trainen duurt slechts 20 minuten. Het geeft een dusdanige prikkel dat het lichaam zich aanpast en zo sterker, fitter en energieker wordt.

Heel bijzonder is de unieke fit20 sensor technologie. Sensoren op de apparatuur volgen de slow motion beweging heel nauwkeurig. De beoefenaar krijgt real-time visuele feedback of de uitvoering op de juiste manier en met het goede tempo wordt uitgevoerd.

Reactie van de Directeur van fit20, Walter Vendel

Directeur Walter Vendel, die fit20 veertien jaar geleden startte, is blij met de ontwikkeling in Deventer. 'Het enthousiasme van Bart van der Meer is belangrijk. Het zal meer mensen de uniciteit van deze formule aan den lijve laten ondervinden', zegt Vendel.

Met een training van 20 minuten per week is dat mogelijk, bewijst Vendel met zijn uitdijende team franchise-ondernemers en honderden fit20 trainers in binnen- en buitenland. De conclusie van een grootschalig onderzoek is eenduidend. Bij iedereen ongeacht leeftijd en uitgangsniveau neemt de spierkracht tussen de 30 en 50% toe.

fit20 Deventer onder leiding van Bart van der Meer

fit20 Deventer staat vanaf 1 juni onder leiding van studio-eigenaar Bart van der Meer die, na 4,5 jaar actief te zijn geweest als freelancer en (business) coach, uitkijkt naar een nieuwe stap in zijn ondernemersavontuur. ”Het ontzorgen in hoe te trainen en het creëren van fitte mensen, zodat iedereen zich kan focussen op alles wat er in het leven toe doet … Dat is waar fit20 voor mij voor staat.”

Bekijk ook