fit20 werkt nu ook bij HMC, TLN en Sappi

Op 1 oktober openen offshore bedrijf Heerema Marine Contractors, papierproducent Sappi en ondernemersorganisatie Transport en Logistiek Nederland een fit20@work studio voor hun personeel. Ze beantwoorden de vraag en zorgen voor een vitaal mogelijk leefstijl dat weinig moeite kost.

Door de jaren en tijden hebben personeel en mensen met een voltijd baan moeilijk tijd of motivatie te krijgen of fit te blijven. Het is een decipline en ook moet je gedreven genoeg zijn om dat wekelijks te kunnen doen. De drempel naar de fitnesszaal bleek voor de meeste mensen eenvoudigweg te hoog te zijn. Totdat het Nederlandse fit20 in 2012 de eerste fit20@work studio opende bij Siemens. In de jaren daarna openden er nog twaalf fit20@work studio’s onder meer bij Ahold, Randstad en NXP. In oktober gevolgd door HCM, TLN en Sappi. 

De vorm van fitness die fit20 aanbiedt heeft de laagste denkbare drempel. De training duurt maar 20 minuten en hoeft maar één keer per week plaats te vinden. De training is op afspraak, met een collega naar keuze en altijd met een personal trainer. De sporttas mag thuis blijven want omkleden en douchen zijn niet nodig. De behaalde trainingsresultaten worden iedere training per deelnemer in de fit20 Trainersapp vastgelegd. 

 Fit20 bestaat in oktober 10 jaar en heeft in die periode 144 studio’s in 8 landen en bij 16 bedrijven geopend. Wekelijks trainen er duizenden mensen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk ook