Spare Rib Express heeft haar doelstelling 2019 overtroffen

“Dat het goed gaat met Spare Rib Express is niet te missen. Een compleet vernieuwde website, nieuwe App, nieuw wagenpark en zo’n beetje elke maand een nieuw bezorgrestaurant die de deuren opent. Met de nieuwe vestiging in Hengelo telt onze formule nu 61 bezorgrestaurants. Het overtreft de gestelde doelstellingen”, vertelt David Pinedo, woordvoerder Spare Rib Express.

Waar onlangs het 60e bezorgrestaurant opende in Kampen, was het nu aan franchisenemer Alex Fokkink de beurt in Hengelo. “Eigenlijk was het openen van het 60e bezorgrestaurant in 2019 al een mijlpaal. Dat we daar dit jaar ruim overheen gaan is natuurlijk een compliment naar de formule, maar ook naar de franchisenemers”, aldus David Pinedo.

“Spare Rib Express wordt een steeds groter begrip binnen de foodservice branche. Zowel onder potentiële franchisenemers als de consument. Dat tezamen met de recente ontwikkelingen maakt dat we nu alweer op 61 locaties zitten en er nog diverse nieuw te openen trajecten lopen”, aldus Pinedo.
Het nieuwe Spare Rib Express bezorgrestaurant in Hengelo is gevestigd aan de Uitslagweg 93-19 te Hengelo, naast Domino’s Pizza. 
 

Bekijk ook