Uitbreiding Spare Rib Express in Valkenswaard

Onlangs opende Spare Rib Express Valkenswaard haar deuren na maanden van hard werken om de voormalige DA drogist om te vormen tot een bezorgrestaurant. Deze nieuwe vestiging brengt een warme en levendige sfeer naar het knusse buurtwinkelcentrum in Dommelen, en bedient het gezellige Brabantse Kempenland van Valkenswaard tot Eersel en verder.

Premium Gerechten voor de Regio

Met de opening van Spare Rib Express Valkenswaard richt de locatie zich op de bourgondische bevolking in de regio. Het aanbod van premium gerechten sluit perfect aan bij de smaakpapillen van deze gemeenschap, wat de verwachtingen van succes alleen maar versterkt.

Succesvolle Start en Groei

Na drie maanden van operationele activiteit, toont Spare Rib Express Valkenswaard al haar succes en ontvangt het veel positieve reacties. Het harde werk van het team heeft geleid tot waardevolle ervaringen en een sterke teamgeest. Met een nieuwe locatiemanager aan boord is de verbetering in reviews, gerechtskwaliteit en omzet duidelijk zichtbaar.

Kansen voor Ondernemerschap

Spare Rib Express Valkenswaard is momenteel op zoek naar een enthousiaste franchisenemer. Als jij altijd al hebt gedroomd van ondernemerschap en affiniteit hebt met de voedingssector, dan is dit jouw kans. Neem vrijblijvend contact op met Spare Rib Express via onderstaande knop om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Bekijk ook