Spare Rib Express gaat MBO opleidingstrajecten aanbieden

In samenwerking met SVO Vakopleiding Food gaat Spare Rib Express diverse opleidingstrajecten aanbieden op MBO niveau 2, 3 en 4. De opleidingstrajecten zijn ‘Medewerker fastserve, 1e Medewerker fastserve en Bedrijfsleider Fastserve’. Het betreffen gekwalificeerde beroeps opleidende leerwegen voor werknemers die een toekomst zien in de foodwereld. 

“Wij proberen op deze wijze werknemers voor langere termijn aan ons te binden en de mogelijkheid te bieden om zich te ontwikkelen binnen Spare Rib Express. Je kunt als werknemer starten als ‘Medewerker Fastserve’ en jezelf opwerken tot ‘Bedrijfsleider Fastserve’. ‘Bedrijfsleiders Fastserve’ die hun functie optimaal conform de Spare Rib Express functie KPI’s uitvoeren bieden wij vanuit het hoofdkantoor de mogelijkheid tot het starten van een eigen Spare Rib Express vestiging”, aldus commercieel manager David Pinedo. 

“Deze laatste stap zal uiteraard in overleg met de betrokken franchisenemer plaatsvinden. Wij hebben liever dat een bedrijfsleider die toe is aan een nieuwe uitdaging, binnen onze organisatie doorgroeit zodat zijn/haar kennis en kunde behouden blijft. Op deze wijze snijdt het mes aan twee kanten”, aldus Pinedo.