Spare Rib Express verkleint bezorggebieden voor betere en snellere service

Op 22 februari 2023 is het nieuwe Spare Rib Express filiaal in Hoofddorp geopend. De franchisenemer is Tom Navis en is met zijn 23 jaar een zeer ambitieuze ondernemer die grote kansen ziet in Hoofddorp. ‘Voorheen werd Hoofddorp bediend door Spare Rib Express Haarlem. Hierdoor waren de bezorgtijden vaak lang en daar wilde de organisatie verandering in brengen’. Door de opsplitsing van deze gebieden kan er nu gewerkt worden aan een goede en snelle service.

Doordat Hoofddorp al ruim 25 jaar kan genieten van de maaltijden van Spare Rib Express maakt Tom een mooie start met zijn nieuwe winkel. ‘er is door het filiaal in Haarlem door de jaren heen al een grote groep tevreden klanten gecreëerd wat voor de start echt een uitkomst is. Het is nu aan mij en mijn team om deze bestaande klanten, én de nieuwe klanten beter en sneller te kunnen voorzien van de heerlijkste spareribs, burgers of kipgerechten. Al met al een prachtige mix om er een goed rendabel filiaal van te maken, we gaan ervoor!’ aldus Tom Navis.

Spare Rib Express Hoofddorp is gevestigd aan het Doeverenplein 5 in Hoofddorp.

Spare Rib Express heeft momenteel 77 bezorgrestaurants door heel Nederland en heeft veel potentiële locaties beschikbaar in onder andere Zuid-Holland, Noord-Brabant, Overijssel en Limburg.

Bekijk ook