Spare Rib Express opent tweede vestiging in Limburg

Bezorgformule Spare Rib Express heeft een nieuw bezorgrestaurant geopend in Roermond. Dit is, naast het bezorgrestaurant in Gennep, de tweede locatie in Limburg waar de franchiseformule momenteel focust op uitbreiding. 
Voor franchisenemer Harut Sagradian was het een stevige start. “De start verliep veel drukker dan verwacht. Ik krijg veel positieve reacties van gasten en omwonenden en nog steeds lopen er elke dag nieuwsgierige voorbijgangers even de zaak binnen om te komen kijken”, aldus Harut. “De recensies zijn goed en gasten vinden onze maaltijden lekker”.

Al langere tijd was Harut geïnteresseerd in franchise en was hij zich aan het oriënteren bij diverse franchiseformules.  “Ik geloof echt dat er een markt is voor een ambachtelijk restaurant dat maaltijden thuis komt bezorgen. Dat in combinatie met de uitstraling van Spare Rib Express was voor mij de doorslag om voor deze formule te kiezen”.  

Spare Rib Express Roermond bevindt zich in het winkelcentrum Donderweg te Roermond, aan de Kasteel Hornstraat 43. Spare Rib Express heeft nog diverse gebieden in Limburg beschikbaar; onder andere Heerlen, Weert, Sittard en Venlo.