Spare Rib Express start na lange aanloop in de Noordoostpolder

Het heeft in totaal ruim anderhalf jaar geduurd. Maar eindelijk heeft Marcel Bus zijn eigen Spare Rib Express filiaal in Emmeloord geopend! Het zoeken naar een geschikt pand heeft heel wat voeten in aarde gehad. Uiteindelijk zijn we in contact gekomen met een projectontwikkelaar die nieuwe panden ging bouwen aan de Noordzijde. Een van de nieuwe units konden we inrichten als Spare Rib Express shop en het is prachtig geworden!

Marcel werkte voorheen jaren als systeembeheerder maar was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Door zijn horeca achtergrond kwam hij in gesprek met Spare Rib Express en was gelijk enthousiast. ‘De kracht van een formule, een premium product assortiment, onderscheidend in de markt en met een goede begeleiding besloot mij om te starten. Helaas verliep dit proces erg langzaam maar tot die tijd heb ik mijn vorige werk gewoon aangehouden’.

Spare Rib Express Emmeloord is gevestigd aan de Boei 39 in Emmeloord.

Spare Rib Express heeft momenteel 77 bezorgrestaurants door heel Nederland en heeft veel potentiële locaties beschikbaar in onder andere Zuid-Holland, Noord-Brabant, Overijssel en Limburg.

Bekijk ook