Tweede vestiging voor Spare Rib Express franchisenemers Vlaardingen

Spare Rib Express heeft er een nieuw bezorgrestaurant bij. De broers Jermain en Ronaldo zijn naast hun vestiging in Vlaardingen een nieuw bezorgrestaurant gestart in het centrum van Oud-Beijerland. 

Het bezorgrestaurant van de broers Hardoar opende een week geleden de deuren op het Vierwiekenplein te Oud-Beijerland. Een locatie naast het drukke marktplein. Afgelopen week was de officiële opening waar de vleesrijke ribs uitgebreid werden geproefd. 

“Wij merken een groeiende behoefte onder bestaande franchisenemers om een nieuw Spare Rib Express bezorgrestaurant te openen. Tijdens de Multi Store Management training die de wij organiseerden, werd aan de franchisenemers uitgelegd hoe ze kunnen werken met een locatiemanager en zo tijd en ruimte overhouden voor nieuwe kansen. De broers Hardoar hebben een bewuste keuze gemaakt om elk één bezorgrestaurant te managen”, vertelt David Pinedo, commercieel manager van de franchiseformule.

Met de opening van Oud-Beijerland heeft de foodservice nu naast Noord-Holland, Utrecht, Groningen ook in Zuid-Holland een volledige dekking. 

Bekijk ook