Spare Rib Express: Lange termijn franchiserelaties zijn essentieel

Franchisenemer Spare Rib Express Haarlem viert 25 jarig jubileum

Wij hebben laatst onze oudste franchisenemer van Spare Rib Express Haarlem, Gregor Arts, gefeliciteerd met zijn 25-jarig bestaan. Een lange termijn samenwerking is voor franchisenemers en franchiseformules van essentieel belang, aldus de woordvoerder van Spare Rib Express.

Wij merken dat lange-termijnsamenwerking grote voordelen heeft voor beide partijen. De franchisenemer heeft volledige grip op alle processen binnen en rondom het bezorgrestaurant. Als formule proberen wij franchisenemers zoveel mogelijk te ondersteunen, zodat we franchisenemers bij elke levensfase kunnen faciliteren met tools en inzichten om hun bedrijf blijvend te kunnen laten groeien.

Grip op bedrijfsprocessen bij Spare Rib Express

Uiteraard merk je dat de meer seniore franchisenemers na verloop van tijd wat meer afstand nemen en meer aan personeel overlaten, een logische stap. Deze franchisenemers voorzien we van programma’s en tools om bedrijfsleiders alsnog KPI gericht te laten werken, zodat zij grip behouden op de essentiële bedrijfsprocessen.

Dit hoeft niet te betekenen dat franchisenemers in slaap vallen. Onze franchisenemers Arjen en Erszebet van Spare Rib Express Hoorn, geopend op in augustus 1997, hebben vorig jaar de stap gemaakt naar ons To-Go-concept in de shop van tankstation AVIA-Marees. Dit heeft hen overigens geen windeieren gelegd met zo’n 100% omzetgroei.

Voor elke levensfase proberen wij relevante faciliteiten te bieden. Onze Franchise Consultants en Franchise Coach spelen hier een essentiële rol in, aldus een woordvoerder van Spare Rib Express