Van bezorger naar bedrijfsleider tot franchisenemer

Van bezorger naar bedrijfsleider tot franchisenemer van een eigen Spare Rib Express bezorgrestaurant. Nieuwe franchisenemer Gadal Gumaa is vol enthousiasme gestart in Nieuwegein.

“Toen ik net 19 was geworden en een halfjaar mijn rijbewijs op zak had, was ik op zoek naar een bijbaan naast mijn studie. Ik ging werken bij Spare Rib Express en ging al vrij snel het bezorgen en werken in de keuken combineren. Zo is de bal eigenlijk gaan rollen en kreeg ik steeds meer verantwoordelijkheden”, aldus Gadal.

Het was de uitstraling en het professionele concept dat Gadal aansprak: “De inrichting van het bezorgrestaurant, de kwaliteit van het eten en de werkzaamheden maakte dat ik de kans om het bezorgrestaurant over te nemen met beide handen heb aangegrepen”.

Gevoelsmatig is er weinig veranderd voor Gadal. “De afgelopen opstartfase heb ik veel begeleiding gehad van de franchise consultant, al zijn de werkzaamheden in principe vrijwel hetzelfde gebleven. Het was eigenlijk voor mijn vrienden en familie een spannendere stap dan voor mijzelf!”