Spare Rib Express breidt verder uit in Zeeland en heeft een splinternieuw bezorgrestaurant in Terneuzen geopend.

Vliegende start

Franchisenemer Senna van der Knoop opende op 6 april 2022 officieel het 75e Spare Rib Express bezorgrestaurant in Terneuzen. Direct vanaf de opening was het ontzettend druk. “Niemand had verwacht dat het gelijk zo goed zou draaien. Gasten zijn heel enthousiast en veel van hen zie ik al terugkomen”, aldus Senna. Momenteel is de drukte bij Spare Rib Express Terneuzen nog steeds aanzienlijk waarbij het bezorggebied nog niet volledig wordt geexploiteerd. 

Goede begleiding

Tijdens de zoektocht naar een passende formule was de kwaliteit van de gerechten evenals de openheid van de formule de doorslag voor Senna. “Vanaf het eerste moment was Spare Rib Express heel open en gaven zij mij veel duidelijkheid. Vervolgens heb ik de begeleiding tijdens de opstartfase als zeer goed ervaren en heb ik veel geleerd tijdens mijn inwerkperiode in Spare Rib Express Middelburg”. 

Groei formule

De franchiseformule is voornemens verder te groeien en heeft momenteel diverse potentiële vestigingsplaatsen beschikbaar. Voor onder andere Someren, Sint-Oederenrode, Valkenburg, Venray, Geleen, Venlo en Haaksbergen is Spare Rib Express op zoek naar enthousiaste ondernemers.