Spare Rib Express To Go concept slaat aan

Begin vorig jaar opende de foodservice formule Spare Rib Express de tweede To Go locatie in Doetinchem. Precies één jaar na opening kan franchisenemer Niels van Battum terugkijken op een bijzonder vruchtbaar jaar.

Het bezorgrestaurant is opgezet in samenwerking met de petrolformule Tinq. Niels heeft zijn eerste jaar bij de franchiseformule afgesloten met een omzet die twee keer zo groot is als zijn eerstejaars begroting. Hetzelfde jaar is de formule gestart op een foodcourt in Hoorn. Deze locatie is opgezet in samenwerking met Avia Marees en fungeert als flagshipstore voor het Spare Rib Express To Go concept.

To Go concept

Het To Go concept van Spare Rib Express is iets wat we vaker terug zullen gaan zien. “Het is begrijpelijk dat petrolformules steeds meer voor landelijke food spelers kiezen. Wij zorgen voor een herkenbare uitstraling, hanteren een sterk lokaal marketingbeleid en zorgen voor extra service voor de klanten van de petrolformules”, aldus woordvoerder Spare Rib Express.

De franchiseformule telt op dit moment 71 bezorgrestaurants in Nederland en heeft openingen gepland staan in onder andere Roermond, Spijkenisse en Emmeloord.