Steeds meer multi-franchisenemers voor Spare Rib Express

Franchisenemers bij Spare Rib Express openen steeds vaker een 2e locatie. Het 1e kwartaal van 2018 hebben 4 franchisenemers de stap gewaagd naar het openen van een 2e locatie.

“Omdat er in onze keukens toch best wat ambachtelijke handelingen plaatsvinden die direct van invloed zijn op de kwaliteit van de gerechten waren de meeste franchisenemers voorheen best angstig om dit proces uit handen te geven”, aldus commercieel manager David Pinedo. “Een zalmmoot, kipsaté of burger kun je goed verpesten als deze te lang op de bakplaat ligt, maar ook voor de bereiding van spareribs moet het garingsproces goed gemonitord worden.” 

Deze franchisenemers hebben uiteindelijk in hun bestaande locaties keukenmedewerkers en managers opgeleid die hen assisteren om constante kwaliteit te kunnen garanderen.

“Zo heeft Michiel de Zeeuw onlangs een tweede locatie in Etten-Leur geopend, echter concentreert hij zich zelf op de bestaande locatie in Breda. Op dit moment zijn wij eveneens bezig met tweede locaties voor franchisenemers in Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Rotterdam, Beverwijk, Tilburg en Middelburg”, aldus Pinedo. 

Bekijk ook