Kwalitaria en Délifrance sluiten zich aan bij NLVVM

Franchise Friendly Concepts (FFC) – de onderneming die de ketens Kwalitaria en Délifrance in beheer heeft – sluit zich aan bij de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM). Sinds 2014 bundelen diverse franchiseformules binnen deze branche hun krachten en streven naar een strak georganiseerde bezorgbranche.
 
Vanaf heden zal naast Domino’s, de Beren bezorgrestaurants, Spare Rib Express, Taco Mundo, FEBO, New York Pizza, SushiPoint en Johnny’s Burger Company ook FFC zich hardmaken voor de belangen van bedrijven binnen de bezorgbranche.

Over FFC

FFC is een zelfstandige ‘fastservice’ franchiseorganisatie in Nederland en beheert de formules Kwalitaria en Délifrance. Er zijn zo’n 140 Kwalitaria’s, waarvan er 80 actief bezorgen, 50 Délifrance-lunchroom vestigingen en 55 shop-in-shop counters in Nederland.

Antonio Stroes, eigenaar FFC, vertelt: “We zijn heel blij dat we vanaf heden deel uit kunnen maken van de grootste vereniging binnen de maaltijdbezorgbranche in Nederland. FFC gelooft namelijk sterk in de kracht van samenwerking. We zijn dan ook bereid informatie te delen om zo met elkaar op te treden in de steeds sneller groeiende bezorgmarkt. Zo hopen we dat deze markt zich kan ontwikkelen tot een volwassen bedrijfsconcept.”

Bekijk ook