Een groot succes voor Kwalitaria

Een handboek als naslagwerk is onmisbaar voor franchiseorganisaties zoals Kwalitaria. Met Scienta creëerden zij een gemakkelijk, praktisch en up-to-date handboek in een online omgeving.

Franchise Friendly Concepts (FFC) is het moederbedrijf van onder meer de cafetariaketen Kwalitaria. Elke franchisenemer had een hardcopy handboek, bedoeld om de franchisenemers te informeren over ambities, richtlijnen en afspraken van het bedrijf. Joep Leemans, manager operations bij Kwalitaria over Scienta: “FFC organiseerde een tweejaarlijkse controle en update van dit handboek, wat echter veel moeite kostte. Met Scienta kan FFC al haar franchisenemers eenvoudig op de hoogte houden van updates, aanpassingen en wijzigingen in het handboek. Franchisenemers kunnen makkelijk bij de centraal beschikbare online bedrijfsinformatie die altijd up-to-date is. Voorbeeldcontracten, hygiëne-eisen of een update van wet- en regelgeving: alle informatie is eenvoudig en overzichtelijk te vinden.” 

Bekijk de video voor meer informatie! Interesse? Koelewijn & Partners werkt samen met Scienta voor implementaties in de franchisebranche.

Franchise+ Franchiseplus
Redactie
Bekijk ook

Koelewijn & Partners helpt al sinds 1988 franchisenemers én franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om de volgende stap te nemen voor nog meer succes.