Jong franchisenemersechtpaar opent tweede Kwalitaria-Délifrance

Fastfoodformule Kwalitaria-Délifrance is een vestiging rijker

Amersfoort is een bestemming voor lekker eten rijker. Sinds een paar dagen is Kwalitaria Délifrance Emiclaer officieel geopend. Aan het roer van de cafetaria en broodjeszaak staat het franchisenemersechtpaar Cunlong en Abigail. De winkel, voorheen een lunchroom, is in de afgelopen maanden volledig verbouwd naar de Kwalitaria en Délifrance stijl. “Vanbinnen is de zaak niet meer terug te herkennen, maar de gezelligheid is nog altijd hetzelfde”, aldus de jonge franchisenemers.

Sfeer zoals vanouds

“We hebben begrepen dat dit voor veel mensen dé plek was om samen te komen, dus we vinden het belangrijk dat de sfeer zoals vanouds blijft.” Wie de geheel vernieuwde zaak binnenloopt, ziet dat dat goed gelukt is. De winkel kenmerkt zich door een moderne inrichting met veel groene en industriële details. “Het is echt een plek geworden waar je gezellig kunt zitten”, vertellen de ondernemers trots over het eindresultaat.

interieur franchiseformule Kwalitaria Délifrance Amersfoort

(H)eerlijke gerechten bij de fastfoodformule

Cunlong en Abigail geloven sterk in de kwaliteit die Kwalitaria en Délifrance biedt. “We staan voor écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Zo maken we onze burgers van Hollands MRIJ-rundvlees, beleggen we ze met verse toppings en we serveren ze op een biologisch broodje. Ook het brood van Délifrance wordt op ambachtelijke wijze gemaakt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Dat proef je echt terug.” De absolute aanrader op de menukaart? “Dat is toch wel The Bull, onze sappig MRIJ-burger met Beemster kaas, bacon, rode ui en BBQ-saus.”

Het gemak van bezorgen

Amersfoort is voor deze jonge franchisenemers geen onbekend terrein. Ze runnen al een aantal jaar een Kwalitaria-Délifrancevestiging in de wijk Vathorst. “We zijn blij dat we nu een nog groter deel van de buurtbewoners kunnen verblijden met onze gerechten.” De nieuwe zaak is alle dagen van de week geopend, maar biedt ook het gemak van thuisbezorgen. "Maaltijdbezorging is in de afgelopen periode natuurlijk enorm gestegen, dus we waren er al snel over uit dat een bezorgservice onmisbaar is.”